Ο Κομοτηναιος Βαγγελης Δολιανιτης στο βαθρο των νικητων στη Διεθνη Ιστιοπλοικη Εβδομαδα

Με τον συναθλητή του Πέτρο Κωνσταντινίδη κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 49er

Λαμπρό διαγράφεται το μέλλον της Ελληνικής Ιστιοπλοΐας δεδομένων των θριαμβευτικών αποτελεσμάτων που πέτυχαν οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στην “29η Athens International Sailing Week 2019” που ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 16 Νοεμβρίου στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του «Athens International Sailing Center» στη ναυταθλητική μαρίνα του δήμου Καλλιθέας.

Ο τελικός απολογισμός μετρά 52 συνολικά μετάλλια για την Ελληνική «αποστολή», τα 34 εκ των οποίων στην πρώτη φάση της διοργάνωσης  και στις κατηγορίες ανάπτυξης και ΑμεΑ, ενώ τα υπόλοιπα 18 στην δεύτερη φάση των ολυμπιακών κατηγοριών και των πανελλήνιων πρωταθλημάτων.

Ανάμεσα στους Έλληνες αθλητές και ο «δικός» μας Κομοτηναίος Βαγγέλης Δολιανίτης, ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης,  ο οποίος μαζί με τον συναθλητή του Πέτρο Κωνσταντινίδη κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο  μετάλλιο στην κατηγορία 49er.

Οι Έλληνες αθλητές, ανάμεσά τους και ο Βαγγέλης Δολιανίτης παρέλαβαν τα μετάλλια τους κατά την τελετή λήξης της διοργάνωσης η οποία πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας της χώρας αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης, αξιωματικών του Λιμενικού και λοιπών φορέων.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην διοργάνωση έλαβαν μέρος 800 περίπου ιστιοπλόοι από 16 χώρες με τους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες να ξεχωρίζουν αποδεικνύοντας πως το μέλλον της ελληνικής ιστιοπλοΐας είναι λαμπρό και ανάμεσά τους βρίσκεται και ένας Κομοτηναίος.

Θερμά συγχαρητήρια! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.