Ο κακος χαμος στο Μεγαρο Μουσικης Κομοτηνης

Πολύς ο κόσμος που προσήλθε στην ομιλία του πρωθυπουργού

Πολλές φορές χαρακτηρίζουμε τις αίθουσες στις οποίες γίνονται παραστάσεις ή ομιλίες κατάμεστες, όμως η αλήθεια είναι πως το Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, το βράδυ της Παρασκευής 13 Ιανουαρίου, πραγματικά επικρατούσε το αδιαχώρητο, όμως όχι με την καλή έννοια.

Το Μέγαρο χωράει γύρω στα 700 άτομα , και με δεδομένο ότι στις πρώτες σειρές καθόταν οι επίσημοι (μόνο το κυβερνητικό κλιμάκιο υπερέβαινε άνετα τα 20 άτομα) πίσω επικράτησε το χάος, μιας και πέρα από τους τυχερούς που βρήκαν καρέκλες, οι υπόλοιποι συνωστίζονταν στους διαδρόμους, αλλά και σε όλες τις εισόδους στην αίθουσα, με ακόμα τόσους να μένουν στο φουαγιέ του Μεγάρου, όπου είχαν στηθεί τηλεοράσεις για όσους δεν κατάφεραν να βρεθούν μέσα.

Κατανοούμε την ανάγκη να υπάρξει ένα πιο «θερμό» κλίμα στις αίθουσες, έχοντας μπει ουσιαστικά σε προεκλογική περίοδο, όμως θα πρέπει, μιας και αναμένουμε τις επισκέψεις και άλλων πολιτικών αρχηγών, να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί με αυτούς τους χώρους, γιατί η κατάσταση ήταν επικίνδυνη σε όσους βρισκόταν σε αυτόν: αν συνέβαινε οτιδήποτε, οι διάδρομοι ήταν εντελώς μπλοκαρισμένοι.

Ας ελπίσουμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική, και θα μπορέσουμε να έχουμε πιο λογικές καταστάσεις τις επόμενες φορές, που δεν αργούν. Φυσικά το λογικότερο θα ήταν να μην γίνονται πολιτικές ομιλίες στο Μέγαρο Μουσικής, αλλά πολύ φοβόμαστε πως αυτό είναι ακόμα πιο δύσκολο, από το να μην επιτρέψουμε στο λαό να εκφράσει την αγάπη του για τους πολιτικούς ταγούς του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.