O Ιορδανης Χασαποπουλος στην εκδηλωση του Alma Libre

Πολλές όμορφες στιγμές, όπως αυτές άλλωστε που μας έχουν συνηθίσει μας χάρισαν το βράδυ της Τετάρτης τα μέλη του Συλλόγου Alma Libre, που προσέδωσαν περαιτέρω γοητεία σε μία από τις γραφικότερες και πιο όμορφες γειτονιές της Κομοτηνής.
 
Τα μέλη του Συλλόγου Alma Libre έφεραν αργεντίνικο αέρα στην γειτονιά του ρολογιού, στην οδό Ερμού, χορεύοντας για όλους εμάς υπό τους ήχους του τάνγκο, παρασύροντας μάλιστα αρκετούς από τους πολλούς ομολογουμένως παρευρισκόμενους στην πίστα.
 
Ανάμεσα στους πολλούς παρευρισκόμενους όμως βρέθηκε και ο γνωστός Ξανθιώτης δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο οποίος μάλιστα συναντήθηκε με τον παλιό συνάδελφο και φίλο του Συμεών Σολταρίδη, μία συνάντηση η οποία απαθανατίστηκε και από τον φωτογραφικό φακό. Όπως μάλιστα ανέφερε ο κ. Σολταρίδης σχολιάζοντας την εν λόγω φωτογραφία «μετά από χρόνια συναντηθήκαμε απροσδόκητα με τον καλό μου φίλο, δημοσιογράφο, Ιορδάνη Χασαπόπουλο στην Κομοτηνή. Θυμηθήκαμε όμορφες στιγμές και φυσικά …μιλήσαμε για τις προσεχείς εκλογές».
 
Όμορφες απροσδόκητες συναντήσεις!Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.