Ο Ηλιος του ΠΑΣΟΚ και η διαπιστωση ανυπαρξιας εργου της ΝΔ στη Ροδοπη

Χιούμορ και αιχμές από τον γραμματέα της ΝΕ Ροδόπης ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Εκλογές δίχως χιούμορ δεν «βγαίνουν», πολύ δε περισσότερο στην παρούσα προεκλογική περίοδο που αποδεικνύεται σε ό,τι αφορά την Ροδόπη για «γερά στομάχια».

Εκτιμούμε λοιπόν αν μη τι άλλο ιδιαίτερα αναφορές που γίνονται από στελέχη της περιοχής αλλά και «καλεσμένους» που πριν ξεκινήσουν τα των σημαντικών για την περιοχή αναφορών και τα πολιτικά μηνύματα, βάζουν το χιούμορ μπροστά.

Αυτό έκανε και ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Νότης Χαραλαμπίδης κατά την προσφώνηση του «καλεσμένου» Μανώλη Χριστοδουλάκη το απόγευμα του Σαββάτου στην κεντρική πολιτική του ομιλία, ξεκινώντας τον χαιρετισμό του με την επισήμανση ότι ο Ήλιος του ΠΑΣΟΚ έκανε το θαύμα του υπονοώντας ότι «νίκησε» την κακοκαιρία και τις δυσοίωνες προβλέψεις των μετεωρολόγων. 

Να σημειωθεί βέβαια, για να μην παρεξηγηθούμε, πως ο κ.Χαραλαμπίδης τοποθετήθηκε επί των διακυβευμάτων της υφιστάμενης χρονικής περιόδου ενώ αναφερόμενος σε προεκλογική καμπάνια της ΝΔ που «τρέχει» σε sites και social media δείχνοντας ως έργα της το Νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής, τις φοιτητικές εστίες στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής, αιολογικά πάρκα και το φράγμα Κομψάτου που χαρακτήρισε ως «διαχρονικό αστείο».

Όπως έσπευσε ο ίδιος να επισημάνει «το νέο Νοσοκομείο διασφαλίστηκε από την κυβέρνηση που προηγήθηκε του Μητσοτάκη και μάλιστα μετά από πίεση αρκετών τοπικών παραγόντων, μεταξύ των οποίων και του προηγούμενου Δημάρχου.

Τα αιολικά πάρκα που είναι έργα ιδιώτη, δεν έχουν καμία σχέση με κυβερνητικά χρήματα. Οι φοιτητικές εστίες που είναι έργο, το οποίο μπορεί να πιστωθεί η διοίκηση του Πανεπιστημίου και το φράγμα Ιάσμου, το οποίο αποτελεί ένα διαχρονικό αστείο πλέον, καθώς αποτελεί εξαγγελία εδώ και πολλά χρόνια και εν πάση περιπτώσει όταν πραγματοποιηθεί θα πιστωθεί στην Περιφέρεια και όχι στην κυβέρνηση».

Για να καταλήξει λέγοντας πως «συνεπώς, τα μεγάλα έργα που διαφημίζει η ΝΔ είναι έργα τα οποία έχει οικειοποιηθεί από τρίτους» και πως ουσιαστικά «η ΝΔ ομολογεί την ανυπαρξία οποιουδήποτε δικού τους έργου στη χειμαζόμενη Ροδόπη και τη βαθιά πολιτική περιφρόνηση της ΝΔ στη Ροδόπη. Το μόνο που έχει επιτύχει είναι να μας κρατάει σαν περιοχή ως μια από τις φτωχότερες και γηραιότερες στην Ευρώπη».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.