Ο Ιασμος κρατα χωριστα

Απαρατήρητα

Προς εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από την υπόλοιπη Ροδόπη, κινήθηκε ο Ίασμος στις Περιφερειακές εκλογές, μιας και ενώ στο σύνολο της Ροδόπης η διαφορά υπέρ της «Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης» και του Χρήστου Μέτιου, έναντι της παράταξης «Περιφερειακή Σύνθεση» του κ. Χριστόδουλου Τοψίδη, είναι αρκετά υψηλό, αγγίζοντας το 7%, στον Δήμο Ιάσμου, αυτό ανατρέπεται.
 
Και μάλιστα ανατρέπεται σημαντικά, μιας και η «Περιφερειακή Σύνθεση» βρίσκεται 10 μονάδες μπροστά. Οι λόγοι βέβαια, μάλλον είναι πολλαπλοί, ξεκινώντας από τους ανθρώπους στο ψηφοδέλτιο που έχουν σχέση με την περιοχή, όπως ο κ. Μωραΐτης, τόσο ο υποψήφιος στη Ροδόπη όσο και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Ξάνθης και επίσης υποψήφιος στην Ξάνθη.
 
Ας μην ξεχνάμε όμως ότι υποψήφιος δήμαρχος, που ήρθε πρώτος την πρώτη Κυριακή των εκλογών, είναι ο κ. Οντέρ Μουμίν, του οποίου οι σχέσεις με τον κ. Μέτιο, έχουν διαρρηχθεί σημαντικά.
 
Τέλος, υπάρχει και η πεσμένη γέφυρα του Κομψάτου, η οποία, κακά τα ψέματα, σίγουρα επηρέασε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι την νυν ηγεσία της Περιφέρειας. Κ.Μ.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.