Ο Γιωργος Κελεσιδης και οι Altern Ego «παιζουν» για καλο σκοπο στην Αρτα

Ο Κομοτηναίος μουσικός συνεχίζει την περιοδεία του με τον τραγουδοποιό Βασίλη Φλώρο
Στο Anvil Café Bar στην Άρτα, θα βρεθούν σήμερα, Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου οι Altern Ego. Η πενταμελής μπάντα, αποτελούμενη από τον Κομοτηναίο Γιώργο Κελεσίδη, τον Δημήτρη Καρυοφύλλη, τον Ξανθιώτη Μπαρίς Οβαλή, τον Θοδωρή Κούγια και τον Γιώργο Σπαθιά, με δικό τους πρωτότυπο υλικό, παλιό και νέο, αλλά και διασκευές αγαπημένων ελληνικών, και μη τραγουδιών.
 
Μάλιστα η εμφάνισή τους αυτή, όπως γράφει και η σχετική αφίσα θα είναι «για καλό σκοπό» μιας και μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν θα δοθεί στον πρωταθλητή της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας Γεώργιο Γατή, που το περασμένο καλοκαίρι δέχτηκε άγριο ξυλοδαρμό από αγνώστους στην Αντίπαρο με αποτέλεσμα να μείνει τετραπληγικός και μέχρι σήμερα να δίνει τον προσωπικό του αγώνα μέσα στο Γενικό Νοσοκομείο ΚΑΤ όπου νοσηλεύεται.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Κελεσίδης, θα συνεχίσει αμέσως μετά τις εμφανίσεις του στο πλευρό του γνωστού τραγουδοποιού Βασίλη Φλώρου ο οποίος στις 8 και 9 Φεβρουαρίου, παρουσιάζει στον Βόλο και την Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, το νέο του μουσικό project με τίτλο «Αυθαίρεση».
 
Μία μουσική παραστατική ολοκλήρωση της Α Υ Θ Α Ι Ρ Ε Σ Η Σ που όπως επισημαίνει ο ίδιος ο καλλιτέχνης καταλυτικό ρόλο συντελούν η ιδιαίτερη αισθητική οπτική του μουσικού Γιώργου Κελεσίδη (κιθάρες, προγραμματισμός, λούπες) και το ξεχωριστό φωνητικό ιδίωμα της Μαρίας Ευλαβή, που συμπράττουν «πειράζοντας» και εξελίσσοντας δημιουργικά το μουσικό σύμπαν του Φλώρου. Ν.Β.

Υ.Γ.:  Η «Αυθαίρεση» θα παρουσιαστεί την Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου στο Λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης, σε διοργάνωση των Μουσικών Παραγωγών «Αγάντα» και της Φιλοπρόοδης Ένωσης Ξάνθης και την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου στο Στέκι της Πολιτιστικής Κίνησης στην Κομοτηνή, σε διοργάνωση της ΔΚΕΠΠΑΚ.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.