Ο Γιαννης Σταυριδης στο Νεντελινο της Βουλγαριας

Στο Νεντέλινο της Νότιας Βουλγαρίας βρέθηκε την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, αντιπροσωπεία του Δήμου Μαρώνειας Σαπών με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιάννη Σταυρίδη ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση που απεύθυνε ο βουλγαρικός Δήμος δια του Δημάρχου του Stoyan Beshirov. Σκοπός της επίσκεψης η παρακολούθηση ενός από τα σημαντικότερα φολκλορικά φεστιβάλ της γειτονικής χώρας το οποίο προσελκύει εκατοντάδες επισκέπτες, διαρκεί τρεις μέρες και διοργανώνει ο Δήμος του Νεντέλινο.
 
Ο Δήμος Μαρώνειας Σαπών είναι αδελφοποιημένος με το Δήμο Νεντέλινο και διατηρεί με τη δημοτική αρχή στενές σχέσεις συνεργασίας. Αυτό το πνεύμα επιβεβαίωσε τόσο στον χαιρετισμό του όσο και στη διαδημοτική συνάντηση και την ανταλλαγή δώρων εθιμοτυπίας ο Δήμαρχος Μαρώνειας Σαπών Γιάννης Σταυρίδης .
 
Περαιτέρω, συμφωνήθηκε μεταξύ των δύο Δήμων η συνεργασία στους τομείς του τουρισμού και του πολιτισμού. Αυτή η συνεργασία θα τεκμηριωθεί με την ανταλλαγή φολκλορικών συγκροτημάτων μεταξύ των δύο χωρών, δηλαδή με την αποστολή συγκροτημάτων από τη μία χώρα στην άλλη.
 
Στην αντιπροσωπεία του Δήμου, που έτυχε θερμότατης υποδοχής και φιλοξενίας, συμμετείχαν εκτός του Δημάρχου, οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Μεραχτσάκης και Αλή Μεχμέτ, ο Πρόεδρος της ΚΕΜΑΣ Πέτρος Δουδουλακάκης, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ηλίας Σταυρίδης, ο τέως Δήμαρχος Ηλίας Ιωαννάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Οσμάν Σεντάτ Ριτβάν Ιμάμ Χασάν και Σιακήρ Μουσταφά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.