Ο Γιαννης Γκαρανης ο τυχερος της βασιλοπιτας του Συλλογου Γυναικων Κοσμιου

Απαρατήρητα

Ο τυχερός της βασιλόπιτας του Συλλόγου Γυναικών Κοσμίου ήταν ο πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής και υποψήφιος δήμαρχος κ. Γιάννης Γκαράνης.

Ο κ. Γκαράνης έδωσε το παρών στην πολύ όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος προς τιμήν των νέων του οικισμού που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στις περσινές πανελλαδικές εξετάσεις, παραδίδοντάς τους επαίνους και συμβολικά δώρα, ενώ στο τέλος αυτής τήρησαν και το έθιμο της βασιλόπιτας για τη νέα χρονιά.

Το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι του υποψηφίου δημάρχου ο οποίος ανήρτησε το σχετικό φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση μαζί με τις ευχές του για τη νέα χρονιά.

«Μου “χαμογέλασε η τύχη”, είπαν, καθώς το “φλουρί” βρέθηκε στο κομμάτι μου. Εγώ εύχομαι από καρδιάς η τύχη να χαμογελάει συνέχεια στους νέους και στις νέες του Κοσμίου που τιμήσαμε με πολλή χαρά. Εύχομαι να πετύχουν ότι ονειρεύονται και να αποτελέσουν το φωτεινό αύριο του τόπου μας. Συγχαρητήρια στους ίδιους και στις ίδιες για τους κόπους τους, συγχαρητήρια και στις οικογένειές τους, για τον δικό τους μόχθο.

Συγχαρητήρια και στον τοπικό σύλλογο γυναικών για την ωραία και περιεκτική εκδήλωση. Καλή χρονιά σε όλους και όλες με υγεία και προκοπή» έγραψε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρόντες ήταν τόσο ο πρόεδρος του ΕΒΕΡ και επίσης υποψήφιος δήμαρχος κ. Αντώνης Γραβάνης, η επικεφαλής της παράταξης «Εμείς η Πόλη» κ. Φελίνα Καζάκου – Βρούζου, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης κ. Ιωάννης Βεζυργιαννίδης, η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υποθέσεων του Δήμου κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος καθώς και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ.Ιωάννης Μουρτίδης.

Το αν το φλουρί σηματοδοτεί και μία γενικότερα τυχερή χρονιά για τον υποψήφιο δήμαρχο, αυτό μένει να το δούμε στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.