Ο Γ. Πεταλωτης για Περιφερειαρχης;

Δημοσίευμα θέλει τον πρώην υπουργό να έχει συνομιλήσει για την πιθανότητα υποψηφιότητητάς του στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και δικηγόρος Γιώργος Πεταλωτής φαίνεται να είναι από τα πρόσωπα ενδιαφέροντος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Σύμφωνα τουλάχιστον με ρεπορτάζ του aftodioikisi.gr, με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 13ης Οκτωβρίου του 2023, κάποιες εκ των οποίων έχουν μάλιστα καταλήξει, με τις προτεραιτότητες να αφορούν στις περιφέρειες και τους μεγάλους δήμους αλλά και τις ενδεχόμενων συνεργασιών με αιρετούς που έχουν προέλευση το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Μέσα σε αυτούς λοιπόν ένα από τα ονόματα με τα οποία ο συντάκτης του ρεπορτάζ κ.Χρίστος Βούζας υποστηρίζει ότι έχουν γίνει συζητήσεις είναι και αυτό του συμπολίτη μας Γιώργου Πεταλωτή σε ό,τι αφορά την πιθανότητα υποψηφιότητάς του για την Περιφέρειας ΑΜ-Θ με την υποστήριξη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και αν επίσημη αντίδραση από πλευράς του κ.Πεταλωτή στο εν λόγω ρεπορτάζ δεν υπάρχει, η αλήθειά είναι ότι η θέση του υποψηφίου Περιφερειάρχη που θα υποστηριχτεί ενδεχομένως ή τουλάχιστον προέρχεται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, μετά και την σαφή δήλωση του Κωστή Σιμιτσή ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος, είναι προς το παρόν κενή.

Αν και σε επίπεδο φημολογίας έχει ήδη κυκλοφορήσει το όνομα του πρώην δημάρχου Κομοτηνής κ. Γιώργου Πετρίδη, επίσης χωρίς ουδεμία επίσημη επιβεβαίωση ακόμα.

Αν δε υποψηφιότητες των κ.κ.Μέτιου και Τοψίδη θεωρούνται, εκτός απροόπτου δεδομένες, το έχουν άλλωστε αμφότεροι δηλώσει, το ενδιαφέρον έγκειται ακριβώς στα πρόσωπα ή το πρόσωπο που θα επιδιώξει να «κερδίσει» εκείνο το κομμάτι του ακροατηρίου που δεν «ακουμπά» στην γαλάζια παράταξη ή σε κάθε περίπτωση επιθυμεί μια διαφορετική επιλογή.

Ο καιρός γαρ εγγύς!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.