Ο «φανατικοτερος» θεατης του Διεθνους Τουρνουα Καλαθοσφαιρισης με Αμαξιδιο

Ο μικρός Μπερκ δεν σημείωσε καμία «απουσία» από το Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης

Από τα βασικά μηνύματα τόσο του Παναγιώτη Γιαννάκη όσο και του συνόλου των συντελεστών του Διεθνούς Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο, ήταν το «άνοιγμα» του αθλήματος σε όλο τον κόσμο, αλλά κυρίως προς τα νέα παιδιά.
 
Οι νεαροί Θρακιώτες και οι Θρακιώτισσες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών, δίνοντας δυναμικό «παρών» καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου.
 
Ένας εξ αυτών, που δεν σημείωσε καμία «απουσία» από τις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου της πόλης μας, είναι ο εικονιζόμενος Μπερκ, ο οποίος όχι απλά παρακολούθησε το σύνολο των  αγώνων, όντας ο «φανατικότερος» φίλαθλος του τουρνουά, αλλά «κέρδισε» και τις καρδιές όλων των παρευρισκομένων, «πρωταγωνιστώντας» εκτός παρκέ.
 

Ο μικρός Μπερκ, γιός του Μπαρίς και της Βιλντάν, της κοινωνικής λειτουργού του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία και Φίλων ν.Ροδόπης «ΠΕΡΠΑΤΩ», μάλιστα απέδειξε πως διαθέτει ήδη, καλό γούστο, φορώντας και στις τρεις ημέρες του Τουρνουά και το κατάλληλο outfit.
 
Και πέραν του καλού γούστου, αποδεικνύεται και καλός γνώστης του αθλήματος παγκοσμίως, αν κρίνει κανείς και από την επιλογή της φανέλας των Lakers.
 
Αν κρίνουμε δε από το ενδιαφέρον που επέδειξε και για τα όσα συνέβησαν εντός του αγωνιστικού χώρου, δεν αποκλείουμε το γεγονός, σε λίγα χρόνια, να δούμε τον μικρό Μπερκ να «πρωταγωνιστεί» και στα μπασκετικά «παρκέ». Ν.Β.   

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.