Ο ευκλεης Ευκλειδης…

Από τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα της συνεδρίασης του Κοινοβουλίου της Τετάρτης ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, με τα ολίγιστα μεν ελληνικά του, ακέραια όμως την πίστη του ότι η απόφαση που ο πρωθυπουργός της χώρας και ο ίδιος έλαβαν είναι το πλέον συμφέρον αυτή τη στιγμή για τη χώρα.
Κουρασμένος, κατασπαραγμένος, σεμνός, ταπεινός, ένα τίποτα σύμφωνα με τους κανόνες του life style  των Ελλήνων, δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι, όλοι ανεξαίρετα τον λάτρεψαν…
Τόσα πολλά και συγκινητικά σημειώματα στα social media, κι όλα αναφανδόν υπέρ του προσώπου του είχαμε καιρό να δούμε… Από την εποχή που ο μέγας Star των media Γιάνης Βαρουφάκης, υποτιμώντας στην πραγματικότητα τον εαυτό του, έπαιρνε την απόφαση να μεσουρανήσει στον μιντιακό γαλαξία!!! Δυστυχώς για τον ίδιο!!!Ν.Β. 

…και η Ζωή Κ.

Στους αντίποδες του ευλεούς Ευκλείδη η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η Πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής, που πήρε είκοσι μεν  στην επαναστατική θεωρία, αλλά μηδέν στην επανάσταση της πράξης.

Γιατί και οι επαναστάτες άλλαξαν σήμερα και ό,τι θέλουν σε πολιτικό και ιδεολογικό επίπεδο είναι μοντέλα διακυβέρνησης, εφικτά και στα όρια του ανθρώπου, αλλιώς μοντέλα της πράξης και πρωταγωνιστές ικανούς να  οδηγήσουν σε νέους δρόμους.
Κι η Ζωή Κ. δεν τα κατάφερε δυστυχώς. Τη μαρξιστική θεωρία για την αταξική κοινωνία και τη μάθαμε και τη γνωρίζουμε εξάλλου στη χώρα μας, χάριν στους «συντρόφους» του ΚΚΕ.
Αφορμές και ηγέτες να τη διεκδικήσουμε, με ρεαλιστικά σχέδια, απλώς αποζητούμε…Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.