Ο Δημητρης Τσικουρελης και το δευτερο αργυρο μεταλλιο στο ακοντιο

Με το αργυρό μετάλλιο στο ακόντιο γύρισε ο αγαπημένος φίλος και αθλητής του «Ηρόδικου» Δημήτρης Τσικουρέλης από τους πρόσφατους αγώνες στίβου «Δόξα-Μακεδονία» για ΑμεΑ που έγιναν στη Θεσσαλονίκη.
 
Όχι, βέβαια, ακόπως, αφού ο Δημήτρης, δεδηλωμένα αθλητής πλέον, ασκείται καθημερινά, φροντίζει τη διατροφή του, και θεωρεί τα οφέλη από την εμπλοκή του στα αθλητικά, το μείζον γεγονός της ζωής του. Ο Δημήτρης προπονείται όχι μόνο στο ακόντιο και στο δίσκο αλλά και στην κολύμβηση, και η άσκηση είναι πλέον από τους πιο δυναμικούς κι αγαπημένους τομείς της ζωής του. Να σημειώσουμε ότι σε λίγο καιρό, στις 26-28 Ιούνη, ο Δημήτρης θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στα 50 μέτρα ελεύθερο στο κολύμπι και στη συνέχεια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου για ΑμεΑ.
 
Το ραδιόφωνο του «Παρατηρητή» την εβδομάδα που μας πέρασε γιορτάσαμε μαζί το νέο του μετάλλιο, και όχι μόνον… Αφού ο Δημήτρης Τσικουρέλης, ομοθύμως με τον «συνεργάτη» μας Σπύρο Νταντανίδη που ήταν επίσης στο στούντιο, κάλεσαν όλα ανεξαιρέτως τα άτομα με αναπηρία, να γραφούν στους συλλόγους που υπάρχουν στην πόλη μας, και στον «Περπατώ», αφού η ένταξη σ’ ένα σύλλογο είναι λυτρωτική για τα ίδια τα άτομα και τις οικογένειές τους. Σημειωτέον ότι και οι δυο τους πιστεύουν ότι αυτό το μήνυμα πρέπει να εκπεμφθεί προς όλους τους οικισμούς της Ροδόπης, προκειμένου κανένα παιδί, κανένας έφηβος, κανένας ενήλικας να μη μένει αποκλεισμένος από τη ζωή και την κοινωνία…
 
Μακάρι η έκκλησή τους να εισακουστεί, και Δημήτρη μας αρέσουν πολύ τα μετάλλια!!! Ν.Β.- Τ.Κ.-Β.

Ακούστε την συνέντευξη του Δημήτρη στο “Ράδιο Παρατηρητής 94fm” εδώ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.