Ο Δημαρχος (δεν) λειπει στην Αθηνα για δουλειες

Όλοι γνωρίζουν πως ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης, λείπει συχνά στην Αθήνα για δουλειές, τόσο για τις συχνές και πυκνές συνεδριάσεις της ΚΕΔΕ (η οποία προφανώς αγνοεί την έννοια της τηλεσυνεδρίασης) όσο και για διάφορες επαφές σε υπουργεία και υπηρεσίες για θέματα του Δήμου.
 
Όμως αυτό σημαίνει πως πολλές φορές κάποια ζητήματα πρέπει να προχωρήσουν χωρίς αυτόν, όπως οι συνεδριάσεις της Οικονομικής επιτροπής, οι οποίες πολλές φορές συγκαλούνταν από τον αντιπρόεδρο, που μέχρι πρόσφατα ήταν ο Αντώνης Γραβάνης, και αρκετές φορές συζητούνταν χωρίς τον κ. Πετρίδη, μιας και όπως προείπαμε, έλειπε.
 
Όμως με την αλλαγή αντιπροέδρου, και την εκλογή της κ. Φελίνας Καζάκου, φαίνεται ότι θα έχουμε αλλαγές, και τα πράγματα από εδώ και πέρα θα είναι πιο «σφιχτά», και αυτές οι απουσίες θα μειωθούν στο ελάχιστο, αν δεν κοπούν τελείως.
 
Και αυτό γιατί θεωρεί πως ο πρόεδρος, θα πρέπει να είναι πάντα παρών, στις συνεδριάσεις της Οικονομικής, ώστε αυτές να έχουν την κατάλληλη σύσταση, αλλά και να μπορούν να ενημερώνονται σωστά τα μέλη της.
 
Τώρα αν ο Δήμαρχος ακολουθήσει άλλη τακτική τα επόμενα δύο χρόνια, αυτό θα φανεί στο προκείμενο… Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.