Ο «αβολος» κ. Σιμιτσης

Απαρατήρητα

Πρόσφατα ο κ. Κωστής Σιμιτσής, πήρε το χρίσμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη από το ΚΙΝΑΛ και ξεκίνησε τις κινήσεις για να δημιουργήσει συνδυασμό. Σε μια εντελώς ασύνδετη εξέλιξη που δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την υποψηφιότητα, ενημερώθηκε πρόσφατα ανεπίσημα ότι με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης θα τεθεί σε δίμηνη αργία.
 
Ποιο το έγκλημά του, θα αναρωτηθείτε. Η αργία επιβλήθηκε επειδή ο απολογισμός του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου Καβάλας για το έτος 2013, όταν ο ίδιος ήταν Δήμαρχος Καβάλας, φαίνεται να καθυστέρησε να υποβληθεί στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας λίγους μήνες (δύο κατά την άποψη του, εφτά κατά την Αποκεντρωμένη) και περιείχε στοιχεία των προηγούμενων ετών, με την αργία να επιβάλλεται χωρίς να κληθεί ο ίδιος να απολογηθεί.
 
Ο ίδιος δήλωσε σε μέσα της Καβάλας ότι μόλις η απόφαση του γνωστοποιηθεί επίσημα θα προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, και αυτή θα ανασταλεί μέχρι να εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου, οπότε και δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα με την υποψηφιότητά του.
 
Αυτό το τελευταίο προφανώς, προς τους όποιους καλοθελητές θα ήθελαν να δουν την παράταξη να μένει χωρίς επικεφαλής, που δεν είναι και λίγοι. Άλλωστε το κυβερνόν κόμμα δεν έχει κρύψει την επιθυμία του, σε όλη τη χώρα, να προσεγγίσει το ΚΙΝΑΛ στα αυτοδιοικητικά, και η παρουσία του κ. Σιμιτσή, μάλλον είναι άβολη… Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.