Ο Αντωνης Γραβανης το προσωπο της Ροδοπης στα νεα ψηφοδελτια της ΝΔ;

Σε προτεραιότητα του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη  φαίνεται πως μπαίνει η ηλικιακή «ανανέωση» του κόμματος και σε επίπεδο υποψηφιοτήτων, για την επόμενη ημέρα.

Το γεγονός τούτο έχει γίνει σαφές και από τις πρόσφατες τοποθετήσεις του κ. Μητσοτάκη τόσο στο πρόσφατο συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ, όσο και στην  πρόσφατη συνάντηση του με την επιτροπή που οργάνωσε το συνέδριο της νεολαίας του κόμματος, στο οποίο υπογράμμισε πως «όταν είπα στο Συνέδριο ότι θα ήθελα η επόμενη κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας να είναι ηλικιακά η πιο νέα στην ιστορία του κόμματος, το εννοούσα και το εννοώ. Και για να γίνει αυτό, πρέπει να δώσουμε σε νέους ανθρώπους περισσότερες ευκαιρίες από αυτές που είχαν μέχρι σήμερα».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή» μάλιστα οι διαδικασίες κατάρτισης των νέων εκλογικών λιστών, οι οποίες θα αποτελούνται από νέα και άφθαρτα πολιτικά πρόσωπα, κυρίως της γενιάς των πρώτων «άντα», έχουν ήδη ξεκινήσει, με κριτήρια όπως αναφέρεται, ποιοτικά, όπως η επαγγελματική διαδρομή και η αποδοχή των τοπικών κοινωνιών.

Μάλιστα σε ό,τι αφορά τη Ροδόπη, το όνομα που φαίνεται να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, όπως αναφέρει η «Κ», δεν είναι άλλο από αυτό του εν ενεργεία δημοτικού συμβούλου Αντώνη Γραβάνη, ενώ σε ό,τι αφορά τη Ξάνθη, το πράσινο φως έχει λάβει ο Μιχάλης Πουσπουρίκας, πρώην πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ. Ν.Β.
 
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.