Ο ανεμος πηρε στο διαβα του καδους απορριμματων

Απαρατήρητα

Μετά την Καθαρά Δευτέρα, το κρύο και οι έντονοι άνεμοι έκαναν εκ νέου την εμφάνιση τους στην Κομοτηνή και γενικά στη Θράκη, θυμίζοντας σε όλους μας πως όσο και αν θέλουμε την Άνοιξη, ο χειμώνας δεν μας έχει αποχαιρετήσει. Μάλιστα από το μεσημέρι της Τρίτης ήταν τόσο έντονοι οι άνεμοι που είχαν ως αποτέλεσμα να μετακινούν και να ρίχνουν στο έδαφος τους κάδους, προκαλώντας αρκετά προβλήματα.
 
Το θετικό πάντως είναι πως από το μεσημέρι της Τετάρτης σταμάτησαν οι άνεμοι και το κρύο σταδιακά υποχωρεί. Βέβαια το σημαντικό είναι να μάθουμε να μην στηριζόμαστε στις διαθέσεις του καιρού αλλά να βάζουμε τις βάσεις για να μην βλέπουμε τέτοιες εικόνες. Στην Ευρώπη οι κάδοι είναι ατομικοί και βρίσκονται στις αυλές των σπιτιών ή εντός των χώρων οικιών και πολυκατοικιών έτσι ώστε να μην παρατηρούνται αυτές οι εικόνες που συχνά βλέπουμε, όχι μόνο στην πόλη μας αλλά σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.
 
Όπως αντίστοιχη πλειάδα παραδειγμάτων «προφύλαξης» υπάρχουν σε παγκόσμια κλίμακα. Μήπως να ψάξουμε να βρούμε αντίστοιχα παραδείγματα προς μίμηση; Β.Σ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.