Ο «αναρπαστος» εντυπος οδηγος του τελικου κυπελλου της ΕΠΣ Θρακης

Απαρατήρητα

Σχεδόν 2000 φίλαθλοι των δύο αντίπαλων ομάδων αλλά και φίλοι του ποδοσφαίρου έδωσαν το παρών στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης που διεξήχθη την Κυριακή, 25 Μαρτίου στο Δημοτικό Γήπεδο της Κομοτηνής.
 

Κάθε ένας και μία εκ των παρευρισκομένων με την είσοδό του στο γήπεδο είχε την ευκαιρία να μάθει τα πάντα για τις ομάδες της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου και της Δόξας Προσκυνητών, την φετινή τους πορεία στο πρωτάθλημα, τι αναλυτικές τους συνθέσεις καθώς και την ιστορία των κατόχων κυπέλου της ΕΠΣ Θράκης από το 1981, από όταν και ξεκινούν να υπάρχουν αρχεία σχετικά με την διοργάνωση, έως και σήμερα.
 

Στον έντυπο «οδηγό» του τελικού οι θεατές είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν και το μήνυμα του Προέδρου της ΕΠΣ Θράκης κ.Δαμιανού Γαβριηλίδη, εν είδει καλωσορίσματος, καθώς και τους χορηγούς της φετινής διοργάνωσης, χάρη στην βοήθεια των οποίων αυτή έγινε πραγματικότητα.
 

Ο «οδηγός» σχεδιάστηκε, τυπώθηκε και μοιράστηκε από τον «Παρατηρητής της Θράκης» και όπως μπορείτε να δείτε από το σχετικό φωτογραφικό υλικό, κέντρισε το ενδιαφέρον του κόσμου.
 
Ένα μικρό δώρο από τον «ΠτΘ» και την ΕΠΣ Θράκης σε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.