Ο αλλος Στυλιανιδης…

Απαρατήρητα

Πολλοί, που δεν είχαν παρακολουθήσει την επικαιρότητα, μπερδεύτηκαν από την ανακοίνωση της Υπουργοποίησης του πρώην Ευρωπαίου Επιτρόπου κ. Χρήστου Στυλιανίδη, μιας και ακούγοντας μόνο το επίθετο… νόμιζαν πως επρόκειτο για τον βουλευτή Ροδόπης, και όχι τον Κύπριο πρώην Επίτροπο.

Κάποιοι μάλιστα δεν παρέλειψαν να εκφράσουν την απογοήτευσή τους, για το γεγονός ότι υπουργοποιήθηκε ο ένας και όχι ο άλλος, με μία από τις τοποθετήσεις αυτές να προέρχεται από μια απροσδόκητη, τουλάχιστον φαινομενικά, πηγή: τον εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε πως «Η ΝΔ, διαθέτει Στυλιανίδη, τον Ευρυπίδη(sic) Στυλιανίδη, ο οποίος είναι έμπειρος και έχει διατελέσει πολλές φορές Υπουργός. Ο Μητσοτάκης όμως προτίμησε Στυλιανίδη εξωτερικού, εισαγωγής» γράφει, πριν επιτεθεί στον πρωθυπουργό, για παρέες και γραμμάτια.

Τελικά φαίνεται πως σε αυτή τη χώρα, η διακομματική αποδοχή, σου έρχεται καμιά φορά από εκεί που δεν το περιμένεις. Το μόνο που μένει τώρα, είναι να βγάλει και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Χαρίτου ανακοίνωση για την μη υπουργοποίηση του συναδέρφου του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.