Νυχτα γεματη οχηματα, νυχτα γεματη κορνες

«Λευκή Νύχτα 2016»

Λευκή Νύχτα η Πέμπτη στην Κομοτηνή, και ο κόσμος βγήκε για να κάνει βόλτα, να γυρίσει τα μαγαζιά, να καθίσει κάπου να πιεί ένα ποτό και γενικότερα να περάσει καλά.
 
Όμως μαζί με τους πεζούς, βγήκαν να γιορτάσουν τη Λευκή Νύχτα και τα αυτοκίνητα, τα οποία ιδίως τις ώρες που ξεκινούσαν οι εκδηλώσεις και αυξανόταν η κίνηση των πεζών, κινούνταν στις κεντρικές οδούς της πόλης, με μεγάλη δυσκολία, ιδιαίτερα στην είσοδο της Βενιζέλου προς πλατεία.
 
Εκεί μάλιστα επιστρατεύτηκε και η τροχαία, η οποία έπρεπε να σταματά κατά διαστήματα την κυκλοφορία των αυτοκινήτων ώστε να γίνεται χωρίς πρόβλημα η κίνηση των πεζών.
 
Και εδώ έγκειται το πρόβλημα, γιατί με δεδομένο ότι θα έχει κίνηση και πολλούς πεζούς, πολλοί οδηγοί είπαν δεν… πάει στα κομμάτια και μπήκαν στην πόλη ούτως ή άλλως. Δυστυχώς δεν έχουμε μάθει ακόμη ότι πρέπει να προσέχουμε αυτές τις περιόδους και να μην κινούμαστε εντός της πόλης δημιουργώντας πρόβλημα και γενικότερα, αλλά και στον εαυτό μας, κολλημένοι για ώρες πίσω από ένα άλλο αυτοκίνητο, ιδιαίτερα στις μέρες Βιώσιμης κινητικότητας και τη μέρα χωρίς αυτοκίνητο, που στην Κομοτηνή μάλλον τη γιορτάζουμε ειρωνικά. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.