Νεο λογοτυπο για το Μουσειο Καραθεοδωρη

Σχεδιάστηκε από τον Ιδρυτή του, Σάκη Λιπορδέζη

Μπορεί ο Σάκης Λιπορδέζης το Σάββατο, που μας πέρασε, να ταξίδεψε για τη γειτονιά των Αγγέλων, ωστόσο το έργο και η προσφορά του συνεχίζει να βρίσκεται εδώ και να έρχεται στην «επιφάνεια». Και αν το κενό που αφήνει πίσω του φαντάζει δυσαναπλήρωτο, αυτό δεν σημαίνει πως οι επιγενόμενοι δεν θα πρέπει να συνεχίσουν το έργο του, εμπνεόμενοι από την πλούσια παρακαταθήκη του.

Μεγάλο κομμάτι βεβαίως αυτής την πλούσιας παρακαταθήκης, είναι το Μουσείο Καραθεοδωρή, το οποίο για να «γλυκάνει» κάπως την πίκρα που άφησε σε όλους μας το άγγελμα του χαμού του Σάκη Λιπορδέζη, επεφύλασσε μια έκπληξη.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στη σελίδα που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το νέο του λογότυπο, το οποίο, όπως πληροφορεί, σχεδιάστηκε το καλοκαίρι του 2022 από τον Ιδρυτή του Μουσείου Καραθεοδωρή Σάκη Λιπορδέζη και το σχέδιο είχε διεκπεραιώσει ο ζωγράφος της πόλης μας Δημήτριος Γαρύφαλλος.

Παράλληλα δημοσίευσε ένα βίντεο, το κείμενο του οποίου έγραψε ο ιδρυτής του Μουσείου Σάκης Λιπορδέζης γράφοντας με νόημα πως «τον ευχαριστούμε που άνοιξε τον δρόμο για την νέα γενιά, που μας μετέδωσε την αγάπη για τα Μαθηματικά, την Ιστορία, τον Καραθεοδωρή».

Παρακολουθήστε το βίντεο:

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.