Νεο κεφαλαιο για την Ζωη Κοσμιδου

Απαρατήρητα

Την αποχώρησή της από την ενεργό δράση, επαγγελματική και πολιτική, όπως την υπηρέτησε από διάφορες θέσεις σε φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης, ανακοίνωσε η Ζωή Κοσμίδου.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την συνταξιοδότησή της μετά από 36 χρόνια ενεργούς υπηρεσίας, ως μόνιμη υπάλληλος του δήμου Κομοτηνής, του κλάδου Πολιτικών Μηχανικών, τα τελευταία 7 εκ των οποίων στην θέση της εκτελεστικής γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, μετά από απόφαση του αείμνηστου Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδου, που της εμπιστεύτηκε την θέση και την οποία εμπιστοσύνη ανανέωσε ακολούθως και ο νυν Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος.

H κ. Κοσμίδου ανακοίνωσε την αποχώρησή της με μία μακροσκελή ανάρτηση στα social media ευχαριστώντας, και ονομαστικά, όσους συμπορεύτηκαν μαζί της όλα αυτά τα χρόνια, ανάρτηση στην οποία «έπεσαν» βροχή και οι ευχές φίλων και συνεργατών για την συνέχεια, ως άλλη αναγνώριση του έργου που διετέλεσε η ίδια όλα αυτά τα χρόνια.

Να σταθούμε επίσης και στο γεγονός ότι όπως επεσήμανε η ίδια ήταν η μοναδική γυναίκα στην θέση της Εκτελεστική Γραμματέας ανάμεσα σε 13 συναδέλφους στη χώρα, που από μόνο του αν μη τι άλλο έχει την σημασία του τόσο για την πορεία της ίδιας όσο και για τα δυστυχώς ακόμα κραταιά κακώς κείμενα της «δημόσιας» ζωής της χώρας μας. Καλή συνέχεια να της ευχηθούμε, κρίνοντας ως δεδομένη την συνέχεια της ενεργής της παρουσίας με την ιδιότητα του πολίτη στα δημόσια πράγματα της περιοχής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.