Νεα βαρβαροτητα με φολες στην Κομοτηνη καταγγελλει ο Αντωνης Λιαπης

Τρία νεκρά και δύο αγνοούμενα αδέσποτα στην περιοχή της Ολυμπιάδας

Τρία νεκρά και δύο αγνοούμενα αδέσποτα είναι ο απολογισμός από φόλες στην περιοχή της Ολυμπιάδας, σύμφωνα με τον γνωστό φιλόζωο και αντιπρόεδρο του Φιλοζωικού Σωματείου Λαϊμα κ. Αντώνη Λιάπη.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, που απέστειλε και στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση στην Αθήνα, φιλόζωος που επισκέφτηκε την περιοχή και ταΐζει αδέσποτα εντόπισε τα δύο την Παρασκευή 1 Μαρτίου, με δύο ακόμα να αγνοούνται, και πιθανολογείται πως ξεψύχησαν σε άλλα σημεία.

Την προηγούμενη δε, είχε βρεθεί ακόμα ένα δηλητηριασμένο σκυλί στην περιοχή, κοντά στα Παλιά Σφαγεία, για το οποίο είχε ειδοποιήσει την αστυνομία και το συνεργείο περισυλλογής.

Όπως τονίζει, και στο παρελθόν έχουν σημειωθεί δηλητηριάσεις αδεσπότων, αλλά η όποια έρευνα της αστυνομίας δεν έφερε αποτέλεσμα, ενώ θεωρεί πως ο δράστης, εάν και πάλι δεν συλληφθεί, θα επαναλάβει την δολοφονική του δράση σε χρόνο που εκείνος κρίνει κατάλληλο.

«Επειδή πρόκειται για κακουργήματα, παρακαλώ να καταβληθούν προσπάθειες που αντιστοιχούν στην βαρύτητα του αδικήματος και να μην εξαντληθεί η δυναμική της ενδεδειγμένης έρευνας σε γραφειοκρατική αλληλογραφία» τονίζει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.