Νεα προσφορα των Νηρηιδων Κομοτηνης στην τοπικη κοινωνια

Δώρισαν εξοπλισμό στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Άμεση η ανταπόκριση της διοίκησης και των μελών των Νηρηίδων στο αίτημα της Οικολογικής Ομάδος Ροδόπης. Προηγήθηκε προ μηνών αίτημα της Οικολογικής Ομάδος, δια μέσω του προέδρου του σωματείου,  για την ανάγκη προμήθειας εξοπλισμού στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Δήμου Κομοτηνής.

Σε συνέχεια αυτού, ομόφωνη ήταν η απόφαση του Δ.Σ. προκειμένου να συμβάλλουν στην ενίσχυση της λειτουργίας του μουσείου.

Το Σάββατο 29 Απριλίου  η πρόεδρος Καζάκου Φελίνα και μέλη των Νηρηίδων επισκέφθηκαν το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, όπου και τους επιφύλασσαν θερμή υποδοχή τα μέλη της Οικολογικής Ομάδος Ροδόπης παρουσία και του προέδρου κ. Γρηγορόπουλου.

Ο πρόεδρος αναφέρθηκε στην πολυετή προσπάθεια που γίνεται από τα μέλη της Οικολογικής Ομάδος για τη λειτουργία του μουσείου και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Αφού ευχαρίστησε τα μέλη και την πρόεδρο για τη δωρεά του εξοπλισμού και συγκεκριμένα τις  παιδικές καρέκλες, ακολούθησε ξενάγηση. Η πρόεδρος των Νηρηίδων Κομοτηνής  Καζάκου Φελίνα δήλωσε «ανταποκριθήκαμε σε αυτό το κάλεσμα της Οικολογικής Ομάδος και την δωρεά των παιδικών καθισμάτων καθώς αναγνωρίζουμε πλήρως τις ανάγκες και δυσκολίες λειτουργίας του συγκεκριμένου μουσείου. Δεσμευόμαστε να στηρίξουμε περαιτέρω την προσπάθεια μέσω της διασφάλισης  χρηματοδότησης για την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Πρόκειται για ένα μουσείο που μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης της εκπαιδευτικής κοινότητας και νιώθουμε την υποχρέωση να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια,  στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του σωματείου μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.