Νεα διακριση για την Ζυθοποιια Μακεδονιας Θρακης στα Βραβεια Innovate Greece

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Αθανάσιος Μπόρας παρέλαβε το βραβείο Αειφόρου Παραγωγικής Καινοτομίας

Άλλο ένα βραβείο πρόσθεσε στην συλλογή της η Ζυθοποιϊα Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. κατά την τελετή απονομής των 3ων βραβείων Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας με τίτλο “Innovate Greece” που απένειμε το Ίδρυμα Friedrich Naumann Foundation for Freedom Greece / Ελλάς.

Ειδικότερα, η ΖΜΘ βραβεύτηκε στην κατηγορία Αειφόρου Παραγωγικής Καινοτομίας, ενώ συνολικά, απονεμήθηκαν βραβεία σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες σε σχέση με την ποιότητα, τη δυναμική και την καινοτόμα προσέγγιση των παραγόμενων προϊόντων/υπηρεσιών.

Το βραβείο εκ μέρους της εταιρείας παρέλαβε ο Εμπορικός Διευθυντής της κ. Αθανάσιος Μπόρας, ενώ την απονομή έκανε ο κ. Στέφανος Διαμαντής, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Μπόρας επεσήμανε πως «25 χρόνια ως εταιρεία παράγουμε εξαιρετικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας ελληνικές πρώτες ύλες. Η Ζυθοποιϊα Μακεδονίας Θράκης στηρίζει εμπράκτως την ελληνική παραγωγή όπως θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Στηρίζουμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε Ελλάδα και να καινοτομούμε» ανέφερε ο ίδιος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.