Νεα διακριση για την πλατφορμα e-Αιμοδοτες

Τιμήθηκε με το χρυσό βραβείο στα Healthcare Busuness Awards

Με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία του ψηφιακού μετασχηματισμού από τα Healthcare Business Awards τιμήθηκε η Νοσοκομειακή Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής για την χρήση του πληροφοριακού συστήματος e-Αιμοδότες.

Η τελετή απονομής των βραβείων έλαβε χώρα στην Αθήνα το βράδυ της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου, όπου βρέθηκαν η κ. Παγώνα Κόφα και η κ. Μαριάννα Ανδρεάδου εκ μέρους της Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου, και ο κ. Άγγελος Χουβαρδάς εκ μέρους της πλατφόρμας e-Αιμοδότες.

«Η βράβευση αυτή αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση της δουλειάς και της αφοσίωσης της ομάδας μας, καθώς και της σημασίας της αιμοδοσίας για την κοινωνία. Ευχαριστούμε θερμά την κριτική επιτροπή για την τιμητική διάκριση, καθώς και όλους τους εθελοντές αιμοδότες, που με την προσφορά τους σώζουν ζωές. Η αιμοδοσία είναι υπόθεση όλων μας!» σημείωσε σε ανάρτησή του ο κ. Χουβαρδάς.

Από την πλευρά της η ΝΥ Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής τόνισε σε δική της ανάρτηση πως «η σημαντική διάκριση της Νοσοκομειακής Υπηρεσίας Αιμοδοσίας Κομοτηνής στον καταξιωμένο θεσμό Healthcare Business Awards (GOLD), αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς».  

Επεσήμανε δε πως «η καινοτόμα εφαρμογή e-Αιμοδότες , που προτάθηκε πιλοτικά στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής, υιοθετήθηκε από αυτή και την διοίκηση και κατάφερε να μετατρέψει την πανδημία, εν μέσω της οποίας δημιουργήθηκε, σε πανσπερμία χαμόγελου, προσφοράς ζωής και αλληλεγγύης. Η βασική καινοτομία του e-Αιμοδότες είναι η δυνατότητα που προσφέρει στους χρήστες του να ενημερώνονται άμεσα τόσο για τις έκτακτες ανάγκες για προσφορά αίματος όσο και για τις προγραμματισμένες δράσεις αιμοδοσίας».

Τέλος αφιέρωσε το βραβείο σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες ευχαριστώντας παράλληλα τον διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ. Δημήτριο Τσαλικάκη, και τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κομοτηνής κ. Μάγδα Γιαμουστάρη για την στήριξη και την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.