Ναυαγει το πλωτο δεντρο στην Καβαλα;

Προέκυψαν κάποια θέματα

Και ενώ είχαμε ετοιμάσει τα σωσίβιά μας και τα μονωμένα μας μποτίνια, για να παραστούμε και εμείς στην τελετή της αφής του πλωτού Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο λιμάνι της Καβάλας, που σχεδιάζεται να γίνει στις αρχές του Δεκεμβρίου, ήρθαν νέα που πολύ μας στεναχώρησαν.

Όπως αναφέρει σε σχόλιό της η Εφημερίδα Πρωϊνή της Καβάλας, προέκυψαν κάποια θέματα, τα οποία λύνονται αλλά όχι με την ταχύτητα που θα ήθελαν, και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Αλέξης Πολίτης προσπαθεί να τα λύσει, και αν το πλάνο βγαίνει χωρικά, τότε θα γίνει.

Αφού ξεπεράσαμε την αρχική μας έκπληξη που η Περιφέρεια, που βγήκε μπροστά για την διοργάνωση, δεν ήταν έτοιμη να υλοποιήσει την ιδέα, μιας και αν για κάτι είναι γνωστή η ΠΑΜΘ, είναι για την ετοιμότητά της, στη συνέχεια σκεφτήκαμε πως ίσως δεν θα ήταν κακή ιδέα να μην προχωρήσει πρόχειρα η όλη διοργάνωση, γιατί, και διορθώστε μας αν κάνουμε λάθος, όταν αναμειγνύονται νερό και ηλεκτρισμός, μαζί με πλωτές εξέδρες, πολλά είναι αυτά που μπορούν να πάνε στραβά αν δεν τα έχει προβλέψει όλα.

Κατανοούμε ότι έρχονται εκλογές, και αυτά είναι τα τελευταία Χριστούγεννα που πρέπει κάπως να εντυπωσιαστεί ο κόσμος, αλλά θεωρούμε πως υπάρχουν εναλλακτικές στο πλωτό Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Θα μπορούσαμε για παράδειγμα, και ξέρουμε, είναι πολύ αιρετική σκέψη, να ανάψουμε ένα καραβάκι μέσα στο λιμάνι της Καβάλας, να βάλουμε πυροτεχνήματα και φωτορυθμικά, και έτσι θα έχουμε και την εντυπωσιακή αφή, και τους παρευρισκόμενους στεγνούς και χωρίς υψηλά βολτ να περνούν μέσα από αυτούς.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.