Να περασει το Πανθρακικο στο Δημο Κομοτηνης θελει η «Πολη-τικη Ανατροπη»

Απαρατήρητα

Την θέση της παράταξης «Πολη-τική Ανατροπή» να παραχωρηθεί στο Δήμο Κομοτηνής το ΕΑΚ (Πανθρακικό στάδιο),που αυτή τη στιγμή ανήκει στη Γ.Γ Αθλητισμού, μετέφερε στη Διοίκηση του ΕΑΚ η υποψήφια Δήμαρχος κ. Ελένη Λαφτσή κατά την επίσκεψη, μαζί με μέλη της παράταξης στο χώρο.
 
Στο χώρο αθλούνται καθημερινά εκατοντάδες δημότες και προπονούνται πολλοί αθλητικοί ερασιτεχνικοί σύλλογοι, ενώ αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης των αθλητικών χώρων και των υποδομών, όπως το έργο ανακαίνισης των γηπέδων τένις που βρίσκεται σε εξέλιξη.
 
Η διοίκηση του ΕΑΚ αναφέρθηκε επίσης στους σχεδιασμούς της για έργα ώστε οι χώροι του Πανθρακικού να γίνουν ακόμη πιο ελκυστικοί για άθληση και αναψυχή για τους δημότες και ιδιαίτερα για τα νέα παιδιά.
 
Τα μέλη της παράταξης εξέφρασαν από την πλευρά τους την ετοιμότητα και την δέσμευσή του να έχουν πιο στενή συνεργασία στη νέα δημοτική περίοδο, την αμέριστη υποστήριξή τους στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν, και κατέθεσαν την θέση τους να παραχωρηθεί το στάδιο στον Δήμο Κομοτηνής, ένα αίτημα που θα πρέπει να διεκδικηθεί από τη νέα διοίκηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.