Να επιστρεψει ο Αδωνις στα σουπερ μαρκετ

Κάθε ημέρα και ακριβότερα είναι τα προϊόντα που βλέπουμε στα ράφια των σούπερ μάρκετ

Κάθε ημέρα και ακριβότερα είναι τα προϊόντα που βλέπουμε στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Και λέμε «βλέπουμε» γιατί πλέον σε πολλές των περιπτώσεων «βλέπουμε και δεν αγγίζουμε» μιας και ο λογαριασμός δεν βγαίνει.

Το συμπέρασμα αυτό δεν είναι μόνο δικό μας, ως καταναλωτών, αλλά μιας μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού και συμπολιτών που συναντάμε στους διαδρόμους των μάρκετ και μας μεταφέρουν την αγανάκτηση, τον προβληματισμό αλλά και το άγχος τους σε σχέση με την συνέχεια.

Παρά τα όσα ευαγγελίζονται οι κύριοι και οι κυρίες της κυβέρνησης, τα όποια αναποτελεσματικά θα πούμε εμείς μέτρα, βλέπετε market pass αλλά και τις όποιες δεσμεύσεις το πρόβλημα όχι απλώς είναι υπαρκτό αλλά γιγαντώνεται. Ακόμα και τώρα που έχουμε κυβέρνηση, για να παραφράσουμε τα λεγόμενα του πρώην Υπουργού Ανάπτυξης και νυν Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος υποστήριξε πως οι αυξήσεις ήταν αποτέλεσμα της «ακυβερνησίας» και δη της υπηρεσιακής κυβέρνησης.

Είπε μάλιστα και το «αμίμητο» ο κ.Γεωργιάδης που έχει ως εξής:

«Θυμάστε, ότι με κορόιδευαν ορισμένοι της Αριστεράς ότι πήγαινα κάθε Πέμπτη σε σουπερμάρκετ για το καλάθι; Όταν σταμάτησα να πηγαίνω γιατί παραιτήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και μείναμε στην υπηρεσιακή, έγιναν όλες οι αυξήσεις» για να συμπληρώσει πως «με το που σταμάτησα να έχω εγώ τη δυνατότητα να παρεμβαίνω στα σουπερμάρκετ όπως θα έκανα, από πάνω τους, με το που έφυγα, αύξησαν τις τιμές».

Το θέμα των αυξήσεων των τιμών ακόμα και σε βασικά είδη διατροφής και ανάγκης δεν προσφέρονται για χιούμορ, ωστόσο απουσία πλέον ορατού μέλλοντος που αυτές θα ανακοπούν ώστε να καταστεί η καθημερινότητα όλων έστω βιώσιμη, να προτείνουμε στον Πρωθυπουργό την επιστροφή Γεωργιάδη στα μάρκετ.

Ως λύση αν μη τι άλλο την ύστατη στιγμή που αποδεδειγμένα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιδίου δηλαδή, έχει αποτέλεσμα, γιατί κάτι άλλο αποτελεσματικό δεν έχουμε δει και ακούσει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.