Μονο τον Εβρο προλαβε να επισκεφθει ο Κουρουμπλης

Ο υπουργός Υγείας κ.Παναγιώτη Κουρουμπλή δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την περιοδεία του

Μπορεί το πρόγραμμα της περιοδείας του υπουργού Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή να περιελάμβανε και τους τρεις νομούς της Θράκης ωστόσο φαίνεται πως η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα ταμειακά διαθέσιμα που συζητούνταν χθες στη Βουλή ανάγκασε τον υπουργό να μην ολοκληρώσει την περιοδεία του στις δομές υγείας της Θράκης.
 
Ο υπουργός πρόλαβε κατά τη χθεσινή ημέρα να επισκεφθεί τα νοσοκομεία Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου, όταν και βγήκε ανακοίνωση η οποία ανέφερε ότι «το απόγευμα στις 5 η ώρα (σ.σ. ο κ. Κουρουμπλής) θα δεχθεί τους φορείς της Θράκης στο αμφιθέατρο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ώστε να ακούσει όλα τα προβλήματα των νοσοκομείων της Θράκης. Λόγω κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων, το βράδυ θα επιστρέψει στην Αθήνα, οπότε αναβάλλονται οι επισκέψεις του Σαββάτου στα νοσοκομεία Κομοτηνής και Ξάνθης».
 
Τι σου είναι ρε παιδί μου αυτή η κοινοβουλευτική διαδικασία, δημιουργεί απρόβλεπτες υποχρεώσεις. Μιας και ο κ. Κουίκ έσπευσε, πριν την επίσκεψη, να πει πως ο κ. Κουρουμπλής τηρεί τις υποσχέσεις του, θα θέλαμε να του υποβάλουμε την ερώτηση αν η υπόσχεση του κ. Κουρουμπλή θεωρείται πλέον περαιωμένη. Να ξέρουμε να αφήσουμε τα κόκκινα χαλιά ή να τα μαζέψουμε; Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.