Μητροπολη και «Αποστολη» στηριζουν τις μελλουσες μητερες στη Ροδοπη

Παρασχέθηκαν σε 13 εγκυμονούσες γυναίκες διάφορα βρεφικά είδη

Την Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, κατόπιν συνεργασίας της Ιεράς Μητροπόλεώς Μαρωνείας και Κομοτηνής, με την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και την Τράπεζα «EUROBANK», με σκοπό την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητος και του δημογραφικού προβλήματος που αντιμετωπίζει και η περιοχή μας, υλοποιήθηκε το δεύτερο εκ των τριών σταδίων του Προγράμματος «Αντιμετωπίζοντας την υπογεννητικότητα».

Παρασχέθηκαν σε 13 εγκυμονούσες γυναίκες της Μητροπολιτικής Περιφερείας μας διάφορα βρεφικά είδη, τα οποία αφορούν στους πρώτους μήνες ζωής των βρεφών.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Διευθυντή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα και την συνεργάτιδά του για την ένταξη της Μητροπόλεώς μας στο εν λόγω πρόγραμμα και ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, τόσο για την υλοποίηση του παρόντος Προγράμματος, αλλά και γενικότερα για το ενδιαφέρον του προς τους κατοίκους της Μητροπόλεώς μας και ευρύτερα της Θράκης.

Τέλος ευχαρίστησε και τον υπεύθυνο Ιερέα της Μητροπόλεώς μας, π. Λουκά Γκαβαρδίνα, για την υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.