Μισος χρονος παρατασεις για το Ξενια Κομοτηνης

Νέα παράταση από την ΕΤΑΔ μέχρι τις 20 Μαΐου

Στις 20 Μαΐου λήγει η νέα παράταση για το Ξενία Κομοτηνής, ο διαγωνισμός για το οποίο ξεκίνησε από την ΕΤΑΔ στα μέσα Οκτωβρίου του 2023, και έχει συμπληρώσει αισίως μισό χρόνο, λόγω των απανωτών παρατάσεων.

Δεν ξέρουμε αν οι συνεχείς παρατάσεις δίνονται επειδή υπάρχει κάποιος ενδιαφερόμενος που χρειάζεται παραπάνω χρόνο, ή επειδή δεν έχει εμφανιστεί κανένας και απλώς η εταιρεία τρώει το χρόνο μέχρι να βγει άγονος ο διαγωνισμός (υποψιαζόμαστε μάλλον το δεύτερο) όμως αυτή η έλλειψη ευελιξίας, πολύ φοβόμαστε πως σημαίνει ότι το κτίριο θα παραμείνει όπως είναι για πολύ καιρό ακόμα, μαζί με τις παρατάσεις του.

Σε άλλες περιπτώσεις, και με το κτίριο απαξιωμένο, θα περίμενε κανείς η τιμή εκκίνησης να μειώνεται, όμως βλέπουμε πως αυτή παραμένει ακίνητη, και η εμπειρία μας με τα προηγούμενα project της ΕΤΑΔ δεν δείχνουν ότι κάτι θα αλλάξει.

Και η όλη αυτή κατάσταση δημιουργεί και ανησυχίες για την μη αξιοποίηση και του κάμπινγκ Φαναρίου, όπου κατάφεραν μεν να βρουν ανάδοχο, όμως δεν φαίνεται ακόμα να έχει μπει μέσα.

Τίποτα δεν θα μας χαροποιούσε περισσότερο από το να βγούμε ψεύτες και πως θα υπάρξει πρόοδος και στο Ξενία, και στο κάμπινγκ. Μέχρι τότε όμως…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.