Μηπως δεν μας λενε κατι;

Το πανεπιστήμιο Μακεδονίας-Θράκης ανακάλυψε το γραφείο τύπου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

Στον Έβρο, την Δράμα και τη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, που θα συμμετάσχει την τελευταία μέρα σε Συνέδριο του Economist με θέμα την αγροτική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα.
 
Και θα μπορεί να ανέβει στο βήμα του συνεδρίου σαν εξερευνητής, μιας και θα έχει ανακαλύψει ένα νέο πανεπιστήμιο, το οποίο οι υπόλοιποι αγνοούν, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας-Θράκης, όπως αναφέρεται στο επίσημο δελτίο τύπου του υπουργείου.
 
Θα πείτε ίσως είμαστε πολύ σκληροί με το γραφείο τύπου, πως θα μπορούσαν να ξέρουν ότι το πανεπιστήμιο είναι μόνο Θράκης, εκτός φυσικά από το να έχουν μια βασική επαφή με την πραγματικότητα.
 
Επειδή όμως να ζητάμε κάτι τέτοιο από γραφείο Υπουργού είναι πραγματικά υπερβολικό, θα ελπίζαμε ότι έχουν βασικές ικανότητες ανάγνωσης, μιας και μία παράγραφο πιο κάτω, στο ίδιο δελτίο τύπου, αναφέρεται ότι ο Αν. Υπουργός θα μιλήσει σε διημερίδα της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας Δ.Π.Θ με θέμα «Στρατηγικές Ανάπτυξης του Πρωτογενούς Τομέα στον Νομό Έβρου».
 
Ακόμα και μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα τους έδειχνε ότι για κάποιο ανεξήγητο σε αυτούς λόγο, ούτε το Δ, ούτε το Π, πόσο μάλλον το Θ δεν σημαίνει Μακεδονία.
 
Εκτός φυσικά και αν έχει προχωρήσει τόσο πολύ ο σχεδιασμός για τα πανεπιστήμια που το Δημοκρίτειο έχει συγχωνευτεί με το Μακεδονίας απλώς κανείς δεν μας το έχει πει ακόμα για να μην τρομάξουμε…Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.