Μηνυμα αλληλεγγυης απο τους Ανατολικορωμυλιωτες Κομοτηνης

Διέθεσαν σχολικά και είδη διατροφής στο «Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Κομοτηνής»

Μία όμορφη πρωτοβουλία με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ήταν αυτή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής.
 
Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των εθελοντικών τους δραστηριοτήτων μέλη συγκέντρωσαν σχολικά είδη αλλά και είδη διατροφής, τα οποία προσέφεραν στο «Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Κομοτηνής, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος» για να καλύψει τις ανάγκες του.
 

«Η δράση του Κέντρου είναι πολύ σημαντική στην περιοχή μας κι έτσι και ο Σύλλογός μας αποφάσισε να βάλει ένα λιθαράκι στην προσπάθεια αυτή. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο σας» αναφέρεται σχετικά σε ανάρτηση του συλλόγου στην σελίδα του στο Facebook.
 
Η συνεισφορά των  συλλόγων που συμβάλλουν με όποιον τρόπο μπορούν και αναπτύσσουν τέτοιου είδους δράσεις είναι ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης. Ας ελπίσουμε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση ώστε στο μέλλον να δούμε να επαναλαμβάνονται τέτοιες κινήσεις!
 

Η σημασία του «πολιτισμού» άλλωστε δεν περιορίζεται μόνο στην διάσωση της παράδοσης και των εθίμων μίας περιοχής, αλλά του συνόλου των ηθικών αξιών της που διαμορφώνουν την κοινωνική συνείδηση και πρέπει να περνούν από γενιά σε γενιά. Χ.Κ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.