Μην παρκαρετε παρανομα, αλλα αν παρκαρετε…

… τότε να σέβεστε τουλάχιστον τους συμπολίτες σας, σκέφτηκε μάλλον ο οδηγός της φωτογραφίας μας, ο οποίο ανέβασε το όχημά του στο πεζοδρόμιο που πρόσκειται στην είσοδο της Βενιζέλου από την πλευρά της διασταύρωσης με το βαρέλι του τροχονόμου.
 
Και αυτό γιατί, αν παρατηρήσετε στις φωτογραφίες, μπορεί να το ανέβασε όλο στο πεζοδρόμιο, αλλά αφήνει αφενός ελεύθερο τον ποδηλατόδρομο, αφετέρου δε η απόσταση του οχήματος από τον τοίχο του κτιρίου είναι αρκετή ώστε να περνούν και οι πεζοί από την μπροστά πλευρά του αυτοκινήτου.
 

Έτσι ενώ συνήθως άρθρα αυτού του τύπου ξεκινούν με το «Απερίσκεπτος οδηγός άφησε το όχημά του…» στην συγκεκριμένη περίπτωση, παρόλο που μπορείς να πεις πολλά για το ότι παρκάρισε το όχημά του επάνω στο πεζοδρόμιο, δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις την κίνηση χωρίς περίσκεψη.
 
Δεν γνωρίζουμε αν η κίνηση αυτή έγινε σκοπίμως προς τους διερχόμενους, κατά τη τύχη, ή με την σκέψη ότι αν το όχημα δεν εμποδίζει ιδιαίτερα, τότε πιο δύσκολα θα φωνάξει κάποιος την τροχαία, παρόλα αυτά δείχνει το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε τόσο σαν πόλη όσο και σαν χώρα, ώστε να βλέπουμε αυτό τον τύπο παράνομου παρκαρίσματος, και να λέμε «πάλι καλά»…Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.