Μικρη ενισχυση για τη Διευθυνση Αστυνομιας Ροδοπης

Απαρατήρητα

Με μόλις 5 θέσεις ενισχύεται η Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης, μετά την ανακοίνωση των μεταθέσεων έτους 2019 από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ, από τα πέντε άτομα που μετατίθενται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης, είναι ένας Υπαστυνόμος που υπηρετεί ήδη στην περιοχή και προβλέπονται επιπλέον 4 θέσεις Ανθυπαστυνόμων, Αρχιφυλάκων , Υπαρχιφυλάκων και Αστυφυλάκων.
 
Από μία απλή ανάγνωση συμπεραίνουμε πως η μεγαλύτερη ανάγκη υπήρχε στα νησιά του Αιγαίου, όπου πραγματοποιήθηκαν οι περισσότερες μεταθέσεις και φυσικά στην Αττική και την Θεσσαλονίκη, που διαχρονικά έχουν  τις πιο αυξημένες ανάγκες. Βέβαια, είναι απορίας άξιον αν οι 5 θέσεις που ενισχύεται η Ροδόπη είναι αρκετές για τις καθημερινές ανάγκες που προκύπτουν και συγκεκριμένα για το προσωπικό που χρησιμοποιείται στην Φύλαξη Στόχων ( Προξενείο, Κεντρική πλατεία κλπ ), στην Νυμφαία που είναι υποστελεχωμένη. Επιπλέον, επίκειται η ίδρυση της Υπηρεσίας Μεταγωγών εδώ και μία δεκαετία, που κρίνεται απαραίτητη για την περιοχή μας και στην οποία θα χρειαστεί περαιτέρω ενίσχυση η Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης Β.Σ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.