Μια ορθοτατη «γκρινια»

Απαρατήρητα

Για τα της «γκρίνιας» που εκφράστηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης την Δευτέρα για την αύξηση των τελών καθαριότητας για το 2019, λόγω ΔΙΑΜΑΑΘ, μπορείτε σήμερα να διαβάσετε στις σελίδες του «ΠτΘ».
 
Μία γκρίνια η οποία κατά την άποψή  μας ορθώς εκφράστηκε μιας και το τρανότερο επιχείρημα των παρατάξεων της αντιπολίτευσης ήταν ότι η σημερινή εικόνα της πόλης, σε επίπεδο καθαριότητας πάντα, σίγουρα δεν δικαιολογεί μία αύξηση στα αντίστοιχα τέλη.
 
Ορθότατη και τεκμηριωμένη και στην πράξη η αντίδραση που εκφράστηκε και μπορεί να το κρίνει κάθε ένας εξ ημών, οι κάτοικοι της Κομοτηνής και των πέριξ οικισμών της δικαιοδοσίας του Δήμου Κομοτηνής, από τα όσα αντικρίζουμε καθημερινά στους δρόμους της.
 
Και για να μην μηδενίζουμε τα πάντα σίγουρα πολύ δουλειά έχει γίνει επί Γιάννη Μουρτίδη στην κεφαλή της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου ωστόσο πολύ δουλειά μέλλει ακόμα να γίνει. Γεγονός που θα απολέσει και ένα μεγάλο στοίχημα για την επόμενη διοίκηση του Δήμου, όποια και αν αυτή είναι.
 
Η γενικότερη ποιότητας ζωής των πολιτών της Κομοτηνής, εννοούμε, και όχι μόνο η καθαριότητα βεβαίως. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.