Μια καροτσα σκουπιδια μαζεψαν απο το Παπικιο μελη του Κυνηγετικου Συλλογου Κομοτηνης

Καθάρισαν την περιοχή πέριξ του φυλακίου Μαχαίρα

Στο πλευρό των πυροσβεστικών δυνάμεων, του στρατού και των λοιπών εθελοντών που συνεχίζουν να επιχειρούν, για 20η σήμερα ημέρα στην μάχη του Παπικίου όρους για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, βρέθηκαν εκ νέου μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Κομοτηνής.

Αυτή τη φορά με τρόπο διαφορετικό απ’ ό,τι βρέθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, υποβοηθώντας το έργο της κατάσβεσης. Αυτή τη φορά καθαρίζοντας την περιοχή στα πέριξ του φυλακίου Μαχαίρα.

Μάλιστα σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου όπως μαρτυρά και η φωτογραφία συγκεντρώθηκε μια καρότσα σκουπίδια, γεγονός που αποδεικνύει και το μέγεθος της ανθρώπινης παρέμβασης, πολύ πριν την έναρξη της πυρκαγιάς.

Αδιάψευστος μάρτυρας αν μη τι άλλο της παιδείας που υπολείπεται από αρκετούς, ελπίζουμε όχι από την πλειοψηφία, σε σχέση με τον σεβασμό και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος που μας φιλοξενεί. Ίσως μάλιστα και κάποιων εκ των φωνών που σήμερα και όλο αυτό το διάστημα εξέλιξης της πυρκαγιάς κρίνουν δια των διαφόρων καναλιών επικοινωνίας και έκφρασης όσους δίνουν την πραγματική μάχη της κατάσβεσης της πυρκαγιάς, έχοντας αποποιηθεί την όποια προσωπική ευθύνη βαραίνει τον κάθε ένα και την κάθε μία εξ ημών.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.