Μια καποια ατυπη επισημη επιβεβαιωση

Απαρατήρητα

Το αναμέναμε κρίνοντας από το κλίμα και τις σιωπές του τελευταίου διαστήματος, ωστόσο μέχρι τη στιγμή των επίσημων ανακοινώσεων, κανείς δεν μπορεί να ξέρει.
 
Μία κάποιας μορφής άτυπη επίσημη ανακοίνωση για τα πρόσωπα εκείνα που θα στηρίξει η ΝΔ στις  προσεχείς εκλογικές αναμετρήσεις όμως είχαμε το βράδυ της Τετάρτης, 3 Οκτωβρίου.
 
Σε σχετικό με τις υποψηφιότητες που «προκρίνονται» από πλευράς του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, αυτό μάλιστα του κεντρικού δελτίου, όπου είδαμε το όνομα του νυν Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου  να φιγουράρει.
 
Στην θέση φυσικά του εκ νέου υποψηφίου διεκδικητή της Περιφέρειας ΑΜ-Θ που θα λάβει την στήριξη του κόμματος, απ’ όπου επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται εντός των επόμενων ημερών βεβαίως βεβαίως.
 
Και φυσικά γεγονότα δεν προδικάζουμε μέχρι να τα ακούσουμε δια στόματος των αρμοδίων, αλλά η σχετική αναφορά στο κεντρικό δελτίο ενός ΜΜΕ που διατηρεί άριστες σχέσεις και είναι και φίλα προσκείμενο στο κόμμα της Ρηγίλλης, αποτελεί μία κάποια άτυπη επίσημη επιβεβαίωση, σε πείσμα της έντονης φημολογίας στην περιοχή μας για αλλαγή κατεύθυνσης στο γαλάζιο στρατόπεδο. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.