Μια ενσταση για το Φεστιβαλ Μπυρας απο τον Ανεστη Βαφειαδη

Τα καλύτερα λόγια, όχι όμως και χωρίς μια ένσταση, είχε για το Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής ο Δημοτικός Σύμβουλος, και πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης, κ. Ανέστης Βαφειάδης.

Όπως σημείωσε, το Φεστιβάλ θα μπορούσε να γίνει θεσμός για την πόλη και να φέρει κοινωνική και οικονομική υπεραξία, κάτι που δεν  έχει γίνει δυστυχώς έως τώρα, και ενώ η συναυλία του Σαββάτου, με τον Γιάννη Κότσιρα, πήγε πολύ καλά, εντόπισε ένα μελανό σημείο: ενώ υπήρχαν πολλαπλές διαθέσιμες μπύρες, υπήρχε μόνο ένα σταντ εστίασης.

Για αυτό και ζήτησε να μάθει τα κριτήρια με τα οποία αυτή επιλέχθηκε, και γιατί δεν έγινε ανοιχτή πρόσκληση προς όλες τις επιχειρήσεις της Ροδόπης ώστε και να καλύψουν το φεστιβάλ, και επιλέχθηκε μία.

Η ερώτησή του δεν απαντήθηκε τη Δευτέρα, μιας και η καθ’ ύλην αρμόδια, η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, απουσίαζε, όμως αναμένεται να απαντηθεί σε επόμενο συμβούλιο.

Κλείνοντας, σημείωσε πως ως επαγγελματίες έχουν προτάσεις για τον συγκεκριμένο θεσμό, τις έχουν καταθέσει από παλιά στην ΔΚΕΠΠΑΚ, και θα μπορούσε με την συνεργασία τους να γίνει ακόμα καλύτερο και να προσελκύσει κόσμο από όλη τη γύρω περιοχή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.