Μια αλλη διασταση στις αντιδρασεις

Απαρατήρητα

Δεν πέσαμε από τα σύννεφα από το κύμα των αντιδράσεων όπως αυτό εκφράζεται κυρίως στα social media από τους πολίτες αλλά και δια μέσου των κομμάτων της αντιπολίτευσης σε σχέση με τις χθεσινές ανακοινώσεις του Υπουργού Υγείας για τα όσα θα ισχύσουν για τους ανεμβολίαστους πολίτες από τις 13 Σεπτεμβρίου.

Δεν πέσαμε από τα σύννεφα ούτε σε ό,τι αφορά τις ανακοινώσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης όπως η ανακοίνωση τύπου του ΚΙΝΑΛ που χαρακτηρίζει τα όσα ανακοινώθηκαν ως «ομολογία αποτυχίας της κυβέρνησης», του ΣΥΡΙΖΑ που κάνει λόγο για «ομολογία παταγώδους αποτυχίας του κ. Μητσοτάκη» και το ΚΚΕ που σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως «η κυβέρνηση μετακυλίει τις ευθύνες της στον λαό».

Το ΜεΡΑ25 πάει ένα βήμα παραπέρα και υποστηρίζει πως «οι ανακοινώσεις διά στόματος υπουργού Υγείας για τα νέα υγειονομικά μέτρα, ήταν απλώς το πιο πρόσφατο κρούσμα της βαθιάς νόσησης που αποτελεί για τη χώρα η Μητσοτάκης ΑΕ. Η κυβέρνηση, δηλαδή, που δεν θα αφήσει καμία κρίση που να μην τη μετατρέψει σε ευκαιρία περαιτέρω θησαυρισμού των εκλεκτών της» για να ακολουθήσει επίσης η Ελληνική Λύση που κάνει λόγο για μια κυβέρνηση η οποία «με πρόσχημα τον εμβολιασμό, προωθεί έναν νέο διχασμό».

Μας έκαναν όμως εντύπωση ανακοινώσεις όπως αυτή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων διότι προσέδωσε μια άλλη διάσταση στα ανακοινωθέντα χθες.

Αυτή του «μίνι lockdown» που συνεπάγονται τα νέα μέτρα για τον κλάδο της εστίασης δεδομένου ότι όπως επισημαίνεται και στην ανακοίνωση ένας στους δύο Έλληνες είναι ανεμβολίαστος, μειώνοντας επομένως τη δυνατότητα πρόσβασης των πελατών στους  κλειστούς χώρους εστίασης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.