Μια ακομη τουριστικη επιτροπη!!!

Τελικά, ακόμη κι αν από πολύ καιρό είναι με σαφήνεια προσδιορισμένο ότι αν δεν θες να κάνεις δουλειά συστήνεις μια επιτροπή, στον τομέα του τουρισμού μια ακόμη επιτροπή τουρισμού, αυτή τη φορά από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, συστήθηκε!!!
 
Εζήλωσε φαίνεται ο κ. Περιφερειάρχης την αποτελεσματικότητα της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Κομοτηνής, η οποία οδήγησε τον τουρισμό στην περιοχή μας σε μια νέα κοσμογονική φάση, κι είπε να θέσει νέα όρια άμιλλας, μπα και περάσουμε ταχύτατα στην επόμενη, μιας και σε ταχύτητες η πρόοδός μας θα είναι τότε διαστημική!!!Τ.Ν.
 
Υ.Γ.: Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, κι επειδή οι μέχρι τώρα εντυπώσεις από τις ομόλογες επιτροπές, με τελευταίο «γενναίο» τον κ. Θόδωρο Γκαντή, που και τα είπε και αποχώρησε, είναι σφοδρότατα αρνητικές  ─σφοδρότατα επίσης επικοινωνιακές, χρωματιστές φούσκες αέρα─  η ευχή μας ως πολίτες, παρά την εμπεδωμένη καχυποψία, είναι μία: μακάρι η νέα επιτροπή τουρισμού να φέρει τα πάνω-κάτω, και στη Ροδόπη, γιατί τότε κι οι πιο συστηματικοί χειροκροτητές θα είμαστε εμείς και συγνώμη δημόσια θα ζητήσουμε!!!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.