Μη μου τους κυκλους ταραττε…

Απαρατήρητα

Μπορεί μετά την αποχώρησή του από την πρωθυπουργία και την προεδρία του κόμματος του, οι πολιτικές του τοποθετήσεις να είναι ελάχιστες, ωστόσο αυτό δεν τον αποτρέπει να περιοδεύει ανά την Ελλάδα.
 
Μπορεί να μην αισθάνθηκε την ανάγκη να απολογηθεί για τίποτε παρά το γεγονός πως τα στοιχεία αλλά δείχνουν ωστόσο αυτό ουδόλως τον περιορίζει από το να εκδράμει ανά την επικράτεια, «ξεφεύγοντας» από το επίμοχθο κοινοβουλευτικό του έργο, των μηδέν παρεμβάσεων στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες.
 
Ο λόγος όπως καταλάβατε για τον Κώστα Καραμανλή που είθισται τα τελευταία πολλά χρόνια να μιλά διά «αντιπροσώπων», διαρροών, και περιβάλλοντος και επισκέφθηκε την περιοχή μας το προηγούμενο τριήμερο.
 
Ως ιδιωτική εμφανίζονταν η επίσκεψη από το περιβάλλον του και όντως τέτοια ήταν, ωστόσο πολλοί ήταν οι πολιτικοί του γαλάζιου στρατοπέδου του τόπου που έσπευσαν να συναντηθούν μαζί του. Για το τι ειπώθηκε σε αυτές τις συναντήσεις πληροφορούμαστε διάφορα, όμως όλα συντείνουν στη διαπίστωση πως δεν αφορούσαν την πολιτική. Περισσότερο στο εκδρομικό πνεύμα του κ. Καραμανλή περιστρέφονταν οι συζητήσεις…
 
Είπαμε άλλωστε πέραν πάσης αμφιβολίας οι Θρακιώτες είναι φιλόξενοι και ειδικά οι Θρακιώτες που τον φιλοξένησαν επ’ ουδενί δεν ήθελαν να ταράξουν τους κύκλους του…
 
Αλήθεια ποιος είπε ότι δεν υπάρχει το αμίλητο νερό; Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.