Μετακομισαν τα πρωην μελη της Πολη-τικης Ανατροπης

Και επίσημα έγινε η ανεξαρτητοποίησή τους

Και επίσημα, με την ανάγνωση της δήλωσής τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, έγινε η ανεξαρτητοποίηση του Ανέστη Στρατιάδη και του Γιώργου Λουτατίδη από την Πολη-τική Ανατροπή.

Η ανεξαρτητοποίηση ήταν και φυσική, μιας και δεν καθόταν πλέον μαζί με την επικεφαλής και πλέον μοναδική σύμβουλο της παράταξης κ. Ελένη Λαφτσή, αν και δεν πήγαν μακριά, αλλά μετακινήθηκαν μια καρέκλα πιο πέρα.

Οι νεοανεξαρτητοποιηθέντες σύμβουλοι δεν θέλησαν να προσθέσουν κάτι, ενώ από την πλευρά της η κ. Λαφτσή τόνισε πως η απόφαση είναι σεβαστή, σημειώνοντας παρόλα αυτά πως πιστεύει ότι ο λόγος που επικαλούνται δεν αφορά τα αυτοδιοικητικά θέματα.

Τόνισε δε πως διεκδικεί το δικαίωμα να έχει προσωπική άποψη για τα τεκταινόμενα στην περιοχή, σαν πολίτης που ζει και διαβιεί  εδώ δεκαετίες, ευχόμενή τους πάντως καλή συνέχεια.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο κ. Στρατιάδης, ο οποίος έχει εκδηλώσει την πρόθεση να ηγηθεί παράταξης στις επερχόμενες εκλογές, ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, εντείνοντας τις παρεμβάσεις του για μια σειρά από θέματα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.