Μεσα στο Λιμανι θα αναψει δεντρο η Καβαλα

Φαντασμαγορική τελετή σχεδιάζει η Αντιπεριφέρεια Καβάλας

Ένα από τα πιο φαντασμαγορικά ανάμματα δέντρων φαίνεται πως θέλει να κάνει η Καβάλα, που φέτος προγραμματίζει να τοποθετήσει το δέντρο της, και να το ανάψει, μέσα στο νερό, στο λιμάνι της, και μάλιστα παρουσία κοινού.

Αυτό τουλάχιστον σχεδιάζει, σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Αλέξη Πολίτη, με την Περιφέρεια να καλύπτει μέρος του κόστους της όλης εκδήλωσης, όπως τόνισε και στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Το άναμμα του δέντρου, που όπως φαίνεται θα βρίσκεται σε πλατφόρμα, θα πλαισιωθεί από DJ, ιστιοφόρα, θα υπάρχει ειδικός φωτισμός, αλλά και διάδρομος ώστε να κατευθυνθεί το κοινό προς την πλατεία όπου θα γίνει η γιορτή.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθουμε στην πορεία, αλλά περιμένουμε πως θα είναι, αν καταφέρουν όλα να πάνε καλά, πολύ εντυπωσιακό, και σίγουρα κάτι που δεν έχει γίνει ξανά στην περιοχή μας και ίσως στην Ελλάδα.

Πάντως να κρατήσουμε από τη συνεδρίαση την πρόταση του κ. Κατσιμίγα, να τραγουδήσει στη γιορτή τα «Χριστούγεννα» η καταγόμενη εκ Καβάλας, Δέσποινα Βανδή, παρόλο που ακούστηκε από Σύμβουλο της Καβάλας, ότι θέλουνε την Πάολα…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.