Μεγαλο το στοιχημα της Εκθεσης «Ανατολικη Μακεδονια – Θρακη»

Επειδή οι Ροδοπίτες διακρίνονται για τα μικροπολιτικά τους πάθη, τους «χαλάει τη μαγιά» η απόφαση η Έκθεση Ανατολική Μακεδονία – Θράκη να επανέλθει!!! Τους την πολυχαλάει συγκεκριμένα , για πολλούς λόγους, οπότε είναι μεγάλης βαρύτητας το στοίχημα που δίνουν τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής με τον εαυτό τους κατ’ αρχάς και την πολιτική ή απλώς τη δημόσια φερεγγυότητά τους έπειτα.
 
Στοίχημα με τον εαυτό τους και την εσαεί χαιρεκακία των Ροδοπιτών που δεν τολμούν να διανοηθούν ότι τα πράγματα μπορούν να υπάρξουν και χωρίς αυτούς, χωρίς τους εσαεί ηγήτορες γιατί δεν έχουν κατανοήσει ότι σ’ ένα σωστό κράτος οι δομές έχει αξία να υπάρχουν κι αυτές να διαιωνίζονται.
 
Με αφορμή αυτό το δεδομένο και το έτερο, αυτό που λένε και οι δίαυλοι ότι τον Νοέμβρη θα γίνει το «γαία πυρί μιχθήτω» για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, νομίζουμε ότι έχει ιδιαίτερη αξία η ανάληψη της προεδρίας και της αντιπροεδρίας της οργανωτικής επιτροπής από τη δημοτική σύμβουλο Κατερίνα Ιωαννίδου που είναι γνωστόν ότι είναι ανυποχώρητη στους στόχους της και ότι δεν «μασάει» σε αντιπαλότητες και τρικλοποδιές, και του απολύτως επιτυχημένου επιχειρηματία και «ψημένου» να φτιάχνει γέφυρες στα ελληνοτουρκικά, κ. Μολλά Φαΐκ.
 
Όσο για τους νεότερους, μεταξύ των οποίων και η Εμμανουέλα Κουρούδη, και όχι μόνον, καιρός είναι να χαρούμε γιατί η πόλη επιτέλους «ξεπαππουδιάζει»… Πραγματικά καιρός!!!Τ.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.