Μεχρι το Τοκιο φτανει η χαρη και η φημη των Κικονων

Απαρατήρητα

Οι Κίκονες ήταν αυτοί που δίδαξαν σε όλο τον κόσμο πώς γίνεται το κρασί, όχι τυχαία καθώς η Μαρώνεια θεωρείται η πρώτη αμπελουργική ζώνη της Ευρώπης. Έτσι η επιτυχία που σημειώνει το οινοποιείο «Κίκονες» δεν παραξενεύει κανέναν μυημένο.
 
Η χάρη του κρασιού και η φήμη του έφτασε μέχρι την Ιαπωνία, καθώς ο Οινοχόος των «Κικόνων» Φίλιππος Παπαδάκης πέρασε δυο πολύ ενδιαφέρουσες εβδομάδες του Φεβρουαρίου στην Ιαπωνία, όπου έγιναν πολλά ραντεβού και γευστικές δοκιμές των κρασιών των Κικόνων.
 
Η αποδοχή των Ιαπώνων Sommelier υπήρξε συγκινητική και έτσι στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι πρώτες αποστολές στο Τόκυο. Β.Σ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.