Μεχρι και μανιταρια φυτρωνουν σε εγκαταλειμμενα βαγονια τρενου

Απαρατήρητα

«Βέλη» στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και στον υπουργό Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, έριξε με ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς. Αφορμή στάθηκε μια επίσκεψη που έκανε μαζί με τον συνάδελφό του Χρήστο Γιαννούλη, σε εγκαταλειμμένα βαγόνια τρένου του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, σε ένα από τα βαγόνια -όπως έδειξε μέσα από φωτογραφίες και βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- είχαν φυτρώσει… μανιτάρια. Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖA έκανε δύο αναρτήσεις στο Twitter για το θέμα.

«Το υψηλό “γούστο” των Μητσοτάκη και Καραμανλή για τα ΜΜΜ δεν κρύβεται. Η εγκατάλειψη της συντήρησης του σιδηροδρομικού δικτύου και του τροχαίου υλικού έδωσε την ευκαιρία στα μανιτάρια να… ξεφυτρώσουν. Αυτή τη φορά μέσα στα βαγόνια του τρένου», ανέφερε στη μία ανάρτηση που συνοδεύεται από το hashtag Μανιτάρια_αλα_τρεν, ανεβάζοντας παράλληλα και βίντεο από το σημείο.

Στην άλλη ανάρτηση, όπου παρουσιάζει τις φωτογραφίες, αναφέρει: «Φαντάζει κωμικό, αλλά είναι ενδεικτικό της αδράνειας της ΝΔ &της εγκατάλειψης που βιώνει το τρένο, ένα μέσο φιλικό προς το περιβάλλον & οικονομικό για τον πολίτη.  ΥΓ: Πικρό χιούμορ. Οι πληροφορίες που θέλουν τον @giannoul να ετοιμάζει τραπέζι με μανιταρόσουπα ελέγχονται ως ανακριβείς».

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι σε απαντητικό της μήνυμα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σημειώνει πως «το συγκεκριμένο τραίνο βρίσκεται για παραπάνω από 1 μήνα εκτός δρομολογίων για συντήρηση και φυσικά, ειδικά αυτή την περίοδο, τα θέματα απολύμανσης και καθαριότητας είναι πρώτη προτεραιότητα».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.