Με τον Πρυτανη του ΔΠΘ συναντηθηκε ο Αντωνης Λιαπης

Για την αντιμετώπιση του ζητήματος των αδέσποτων σκύλων στην Πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής

Συνάντηση με το νέο Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης είχε χθες Παρασκευή 20 Ιανουαρίου ο Αντώνης Λιάπης, μέλος του Φιλοζωϊκού Σωματείου «Λάιμα» της περιοχής μας με μοναδικό θέμα συζήτησης όπως έγραψε ο ίδιος «τους άστεγους σκύλους της Πανεπιστημιούπολης της Κομοτηνής».

Υπενθυμίζουμε ότι κ.Λιάπης στις 12 Ιανουαρίου είχε αποστείλει σχετική με το θέμα επιστολή προς τον νέο Πρύτανη του ΔΠΘ, με την αφορμή της απόφασης του ΤΕΦ για αναστολή της λειτουργίας του λόγω των προβλημάτων που ο αδέσποτος πληθυσμός της πανεπιστημιούπολης δημιουργεί σε φοιτητές και ακαδημαϊκό προσωπικό.

Όπως εξήγησε ο κ.Λιάπης σε σχετική του ανάρτηση συνάντηση διήρκησε περισσότερη της 1.30 ώρας, ήταν εξαντλητική και κάλυψε κάθε δυνατή λεπτομέρεις, με τον ίδιο ωστόσο να μην αποκαλύπτει για «λόγους ηθικής» όπως ανέφερε τους βασικούς της άξονες και τα συμφωνηθέντα.

Ο ίδιος έσπευσε ωστόσο να εξάρει την προσωπικότητα αλλά και την διαχείριση του ζητήματος του κ.Μάρη υπογραμμίζοντας ωστόσο πως «εάν τα αδέσποτα, μπορούσαν να παρακολουθήσουν τους διαλόγους που διημείφθησαν, θα ένιωθαν πιο καλά με το ανθρώπινο είδος».

Δεδομένης και της φύσης αλλά και των διαστάσεων του προβλήματος των αδέσποτων ζώων, πρωτίστως για τα ίδια, αναμένουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς της Πρυτανικής αρχής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.