Με το ΚΤΕΛ Ροδοπης στο Φαναρι και το «North Aegean Boat Show 2024»,

Δρομολόγια στις 12, 13 και 14 Απριλίου με εισιτήριο 5 ευρώ

Δεκάδες σκάφη αναμένεται να βρεθούν στο λιμάνι του Φαναρίου στο πλαίσιο του «North Aegean Boat Show 2024», την πρώτη πλωτή έκθεση σκαφών στη Βόρεια Ελλάδα που θα λάβει χώρα από τις 12 έως τις 14 Απριλίου στο Φανάρι.

Το ΚΤΕΛ Ροδόπης στηρίζει την εκδήλωση με δρομολόγια Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή στις 11:30 από το ΚΤΕΛ και επιστροφή στις 20:00 από Φανάρι. Κόστος εισιτηρίου 5 ευρώ με αυθημερόν επιστροφή.

Με φόντο το εκπληκτικό σκηνικό του Φαναρίου, γνωστό ως το «μπαλκόνι προς το βόρειο Αιγαίο», η εκδήλωση υπόσχεται να αναδείξει την πλούσια ναυτική κληρονομιά της βόρειας Ελλάδας. Οι παρευρισκόμενοι θα γνωρίσουν την πλούσια ιστορία και τις παραδόσεις του βορείου Αιγαίου, θα ανακαλύψουν κορυφαία σκάφη και θα ασχοληθούν με εργαστήρια και εκδηλώσεις που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την εμπειρία στο yachting.

Ειδικά σχεδιασμένες ανοιχτές εμπειρίες για ενήλικους και παιδιά θα εμπλουτίσουν περαιτέρω την εκδήλωση, προωθώντας την ομορφιά της ιστιοπλοΐας για όλους. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους, χωρίς χρέωση συμμετοχής.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να εγγραφούν εύκολα ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας ή επιτόπου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.