Με «Ονειρα χρωματα, μυρωδιες αρωματα» του 2020 το Ξανθιωτικο καρναβαλι του 2023

Αποφασίστηκε οι σύλλογοι να ετοιμάσουν και να διαθέσουν 150 νέες στολές

 «Όνειρα χρώματα, μυρωδιές αρώματα» θα είναι το θέμα του Ξανθιώτικου καρναβαλιού που επιστρέφει το 2023, μετά από τρία χρόνια απουσίας ένεκα και του κορωνοϊού.

Το θέμα της διοργάνωσης δεν είναι καινούργιο, αλλά είναι το θέμα της διοργάνωσης του 2020 που ακυρώθηκε λίγες ημέρες πριν την υλοποίησή του όταν αποφασίστηκε από την κυβέρνηση η αναστολή όλων των δράσεων και εκδηλώσεων πανελλαδικά λόγω των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Την απόφαση αυτή την είχε προαναγγείλει μιλώντας στον «ΠτΘ» ο Σταύρος Πάττας των trelacademy που θα εκπροσωπήσουν και την πρώτη, μετά κορωνοϊού, διοργάνωση την Ροδόπη, επισημοποιήθηκε ωστόσο στην πρόσφατη συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής.

Όπως διαβάσαμε δε στο σχετικό ρεπορτάζ του «Εμπρός» αποφασίστηκε επίσης οι σύλλογοι να ετοιμάσουν και να διαθέσουν 150 νέες στολές προκειμένου να καλυφθεί η ανάγκη από όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν και να καλυφθούν και τα όποια «κενά» ενδέχεται να υπάρχουν από όσους προμηθεύτηκαν στολές το 2020 αλλά δεν μπορούν ή δεν θέλουν να συμμετάσχουν στο καρναβάλι του 2023.

Με το καλό λοιπόν!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.